BAXLINE - profesionişti în ambalaje


      Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul producţiei de cutii din carton, BAXLINE vă oferă o gamă diversificată de produse destinate ambalării. Fie că aveţi nevoie de cutii din carton clasice - baxuri, cutii din carton cu capac, cu separatoare, lădiţe pentru fructe şi legume, cutii pentru arhivare sau alte produse din carton destinate ambalării, vă asigurăm consultanţă prin specialiştii noştri şi execuţie promptă cu tehnologii de ultimă generaţie. Fiecare cutie care iese din fabrica BAXLINE devine o mărturie a gradului de optimizare a întregului proces de producţie şi a dorinţei de armonizare perfectă a actualului colectiv. Manifestăm o reală flexibilitate în relaţiile cu partenerii şi alegem cu grijă materia primă pentru o calitate excelentă a produselor. Am apărut şi suntem prezenţi pe piaţa de ambalaje din carton încă din 2007 ca urmare a nevoii evidente a companiilor ce activează în diverse sectoare industriale sau al produselor alimentare de a-şi proteja produsele finite într-un nou tip de cutii: cutiile BAXLINE. Un număr mereu în creştere de producători ne încredinţează spre ambalare mărfurile industriale sau alimentare, dându-ne astfel posibilitatea de a le proteja de la poarta fabricii, pe durata transportului şi a depozitării lor, până la consumatorul final.

De ce să ne alegeţi pe noi ?

CALITATE

     Încă de la înfiinţarea acestei societăţi cu un domeniu de activitate atât de complex cum este producţia de cutii din carton, în vederea realizării unor produse cât mai calitative şi adaptate cerinţelor partenerilor noştri, s-a pus accentul pe urmărirea calităţii ambalajelor încă din faza de proiectare şi alegere a furnizorilor de materii prime. Ne propunem sa realizăm relaţii durabile cu toţi colaboratorii noştri pe baza unui feed-back activ în ceea ce priveşte satisfacţia ambalării cu produsele BAXLINE.

PERSONALIZARE

       Cu o experienţă de peste 10 ani în industria ambalajelor de carton de calitate, BAXLINE produce cutii de carton personalizate prin tipărire flexografică. Fie că doriţi cutii din carton imprimate cu logo-ul sau sloganul firmei, cu marcaje specifice ambalajelor sau doar cu coduri de bare, vă asigurăm consultanţă prin specialiştii noştri şi execuţie promptă a comenzilor cu tehnologii de ultimă generaţie!

PROFESIONALISM

     BAXLINE vă poate asigura de calitatea cutiilor din carton executate cu un profesionalism de excepţie folosind ultimele tehnologii în domeniu, de neegalat prin alte sisteme. De acest lucru vă puteţi convinge folosind cu încredere serviciile noastre.